NetwerkenZakelijkTP-Link Omada: zakelijke WiFi-oplossing

Voor organisaties die een betrouwbaar en eenvoudig te beheren WiFi-netwerk willen, biedt TP-Link netwerkapparatuur in de vorm van de zakelijke Omada productlijn. De naam Omada is Grieks voor team en staat voor de uitstekende samenwerking tussen de diverse indoor en outdoor access points en andere Omada apparatuur. Met behulp van de Omada software zijn de AP’s eenvoudig te configureren en monitoren binnen de webinterface en de app. Het is zelfs mogelijk om draadloze instellingen van meerdere access points binnen een netwerk te synchroniseren. Ideaal voor grotere omgevingen zoals kantoren, onderwijsinstellingen, hotels, winkelcentra, maar ook voor kleinere omgevingen binnen het MKB.   

Alle voordelen van TP-Link Omada

Schaalbare WiFi-oplossing voor zakelijk gebruik
WiFi-netwerken van meerdere locaties centraal beheren
Cloud beheer via webinterface en gratis app
Uitgebreide configuratie- en analysemogelijkheden
Real-time management
Bespaar tijd en kosten

TP-Link Omada Access Points

Met TP-Link Omada access points beschikt u over een betrouwbaar WiFi-netwerk. De access points zijn te beheren via eerder genoemde Omada Cloud Controller software. Het assortiment TP-Link Omada access points bestaat uit diverse indoor modellen, waaronder ook een in-wall variant en verschillende outdoor modellen. De EAP245, EAP225 en EAP225-Outdoor beschikken tevens over fast roaming. Dit zorgt wanneer men rondloopt voor een snelle overgang van de connectie tussen client en een access point naar een ander access point. Besluit u één of meerdere TP-Link access points aan te schaffen, dan kunnen wij deze indien gewenst voor u installeren.

Overal en altijd gratis cloudbeheer

Met de Omada Cloud Controller kunnen netwerkbeheerders de volledige Omada-netwerken op afstand bewaken en beheren. Dit verbetert de schaalbaarheid enorm en maakt extern netwerkbeheer handiger. Captive-portals helpen daarnaast uitsluitend geautoriseerde gasten om het netwerk te gebruiken en presenteren apparaten met een handige, gebruiksvriendelijke verificatie methoden om wifi-toegang te verlenen.

App

Via de app behoud je eenvoudig overzicht over je complete netwerk. Omada EAP’s zijn tevens voorzien van captive portal- en geavanceerde RF-beheerfuncties, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende omgevingen als campussen, hotels, winkelcentra en kantoren. Omada biedt zowel een softwarecontroller als hardware-regelaar om centraal het volledige Omada-netwerk te beheren.

Beveiligd gastnetwerk

Daarnaast beschikt het over een beveiligd gastnetwerk met meerdere inlog mogelijkheden (Facebook, wifi, sms, voucher). Het slanke model maakt het eenvoudig het product te implementeren en te installeren. Ook is het product geschikt voor vele soorten plaatsen, zoals thuis, op kantoor, hotel, luchthaven of in het café.

Terug naar boven