Three Columns Blogs

blogimage0

Wij bouwen voor MKB- bedrijven complete en betrouwbaare netwerken waarmee u de productiviteit van uw medewerkers verhoogd en uw bedrijf een stevig fundament geeft voor groei en innovatie.

blogimage1

Wilt u ook altijd en overal toegang tot uw e-mail en agenda? Met Exchange Online heeft u contact met klanten en collega’s wanneer u dat het beste uitkomt. U werkt veilig op elk apparaat, want uw e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft. Bovendien krijgt u gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u direct aan de slag.

blogimage2

Zonder omslachtige set-upvereisten bescherm je met Dropsuite Cloud Backup alle Office 365 data, voor een vast maandelijks bedrag per seat. Daarbij biedt Dropsuite ongelimiteerde opslagruimte en oneindige data retentie. De backup-oplossingen van Dropsuite zijn 100% cloud-to-cloud: een gebruiker hoeft geen user-agent te downloaden of te installeren.

blogimage3

OneDrive voor Bedrijven is een integraal onderdeel van Office 365 of SharePoint Server en biedt een locatie in de cloud waar u uw werkbestanden kunt opslaan, delen en synchroniseren. U kunt met OneDrive voor Bedrijven uw bestanden vanaf elk apparaat bijwerken en delen. U kunt ook gelijktijdig met anderen aan Office-documenten werken.

blogimage4

Met onze ICT-beheer pakketten garanderen we dat de ICT binnen uw bedrijf altijd werkt. We bieden u drie varianten aan: fixed-price, nacalculatie of een combinatie van deze twee. Wilt u zekerheid in uw maandelijkse ICT-investeringen?

blogimage5

Voor organisaties die effectiever willen werken dan de concurrentie. Voor ondernemers die het verschil willen maken. Voor die ondernemers hebben we krachtige cloud-oplossingen gemaak

blogimage6

Op zoek naar een organisatie voor het beheer en consultancy van uw Apple producten ? … De integratie van Apple in Microsoft netwerken is ons specialisme

Copyright ©2019 Apple Beheer - Apple Support - Systeembeheer - Netwerkbeheer - Webdesign - ICT Oplossingen All Rights Reserved.