TechnologieZakelijkEXCHANGE ONLINE – OFFICE 365

Wilt u ook altijd en overal toegang tot uw e-mail en agenda? Met Exchange Online heeft u contact met klanten en collega’s wanneer u dat het beste uitkomt. U werkt veilig op elk apparaat, want uw e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft. Bovendien krijgt u gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u direct aan de slag.

Met Exchange online kun je optimaal samenwerken met je collega’s

Er zijn vele systemen waarmee je je agenda, contacten en email kunt synchroniseren tussen je eigen apparaten. Voor het delen met collega’s is Exchange al jaren lang de standaard bij grotere bedrijven.

Met Exchange kun je afspraken inplannen voor je collega’s, kun je gezamenlijke adresboeken gebruiken en kun je permanent of tijdelijk andere mensen binnen je bedrijf toegang geven tot je emailbox.

Exchange werkt naadloos samen met iPhones, Android telefoons, tablets, pc en mac. Exchange online synchroniseert alles dus ook je Verzonden items en je Verwijderde items.

Wat is Exchange online?

Exchange is al jarenlang verkrijgbaar als server voor bedrijven. Vrijwel alle middelgrote en grote bedrijven maken hier gebruik van om hun email, agenda en contactpersonen met collega’s te delen.

Behalve de traditionele Exchange server biedt Microsoft tegenwoordig hetzelfde product ook in abonnementsvorm aan. Hierbij betaal je een gering bedrag per gebruiker per maand en kun je profiteren van alle mogelijkheden die Exchange biedt.

Bij Exchange online koop je dus niet de Exchange server die in je eigen bedrijfspand wordt geplaatst maar maak je gebruik van de Exchange-servers die in het datacenter van Microsoft zijn ondergebracht. Je betaalt dus niet de aanschafkosten van de server maar een abonnementsbedrag per maand waar alles bij inbegrepen zit.

Exchange online heeft dezelfde mogelijkheden als de traditionele Exchange server.

Wil je graag profiteren van al deze voordelen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij kijken graag samen met jou welke vorm van Exchange het beste bij jouw bedrijf past. We inventariseren je huidige toepassingen, je mailgedrag en het aantal gebruikers. Maar ook kijken we naar de groeiverwachtingen van jouw bedrijf. Zo komen we samen zeker tot een mooie passende oplossing!

Eigenschappen Exchange online:

  • Exchange online om je Outlook toepassingen te delen.
  • Altijd en overal toegang tot agenda, mail en contacten.
  • Exchange online is professioneel, veilig en voordelig.
  • Doordat je elkaars agenda kunt delen, kun je voor elkaar afspraken inplannen. Zo kun je bijvoorbeeld zien waar iemand is en een vervolgafspraak in de buurt plannen.“
Terug naar boven