ZakelijkCloud Oplossingen

Voor organisaties die effectiever willen werken dan de concurrentie. Voor ondernemers die het verschil willen maken. Voor die ondernemers hebben we krachtige cloud-oplossingen gemaakt.

MKB-ondernemers kiezen steeds vaker voor cloud-oplossingen. Locatie onafhankelijk werken, zekerheid over de kosten en meer flexibiliteit zijn de belangrijkste redenen. Is uw organisatie klaar voor de cloud?

We luisteren graag naar uw verhaal. In begrijpelijke taal geven we u advies en we realiseren een cloud-omgeving die meebeweegt met uw organisatie. En als de cloud te vroeg komt voor uw organisatie, dan zeggen we dat ook. De cloud is immers geen doel, maar een middel.

VEROUDERDE SERVER, WAT NU?

Is uw huidige server aan vervanging toe? Een geschikt moment om de mogelijkheden van de cloud te onderzoeken. Daarbij rijzen vragen over veiligheid, functionaliteit, kosten, het gebruik van applicaties, de opslag van data en gebruiksvriendelijkheid. Deze – en andere – vragen beantwoorden we bij een technische inventarisatie.

We luisteren naar uw wensen en komen samen met u tot een ICT-oplossing die past bij uw organisatie. Soms betekent dat een oplossing volledig in de cloud, soms plaatsing of vervanging van een server in huis, soms een eigen server maar wel in een datacenter en soms een mix van een eigen server in combinatie met een cloud-oplossing (hybride oplossing).

MICROSOFT PARTNER CLOUD SOLUTIONS

Als Microsoft Partner zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beheersen we de technieken die nodig zijn om uw organisatie succesvol te laten werken in de cloud.

Overweegt u een overstap naar de cloud? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Terug naar boven