Systeembeheer op basis van ICT-beheerpakketten en Service Afspraken

Met onze ICT-beheer pakketten garanderen we dat de ICT binnen uw bedrijf altijd werkt. We bieden u drie varianten aan: fixed-price, nacalculatie of een combinatie van deze twee. Wilt u zekerheid in uw maandelijkse ICT-investeringen?

Dan is een fixed-price overeenkomst op basis van onze bouwstenen voor u de beste oplossing. Wilt u maatwerk, dan leveren we diensten op basis van nacalculatie. U kunt er ook voor kiezen om geheel op nacalculatie te werken.

Keuze in ICT-beheer met bouwstenen Wij werken graag vanuit een actief adviserende rol, omdat ook de toekomst van uw bedrijf een belangrijke rol speelt in uw ICT-beheer. Daarom hebben we verschillende bouwstenen waarmee we een beheer pakket opbouwen. Op deze manier is uw ICT-beheer schaalbaar en kunnen we later makkelijk een bouwsteen erbij, of eraf halen. In overleg met u zoeken we de beste combinatie bouwstenen voor uw ICT-beheer.

Zorgeloos ondernemen zonder SLA

Uw ICT-beheer pakket is automatisch voorzien van een Service Afspraak. Wij zeggen Service Afspraak in plaats van het veelgebruikte Service Level Agreement, omdat het niveau van onze service voor al onze klanten even hoog is. Er is maar één niveau, alleen de bouwstenen van de Service Afspraak verschillen. Bent u benieuwd welk beheer pakket bij uw bedrijf past? Neem contact op met ons voor een informatief gesprek.

Systeembeheer op basis van ICT-beheer pakketten en Service Afspraken. Met onze ICT-beheer pakketten garanderen we dat de ICT binnen uw bedrijf altijd werkt.

We bieden u drie varianten aan: fixed-price, nacalculatie of een combinatie van deze twee.