TechnologieZakelijkBeschermt alle data in Office 365 en e-mail services

Office 365 Online back-up

Zonder omslachtige set-upvereisten bescherm je met Dropsuite Cloud Backup alle Office 365 data, voor een vast maandelijks bedrag per seat. Daarbij biedt Dropsuite ongelimiteerde opslagruimte en oneindige data retentie. 

100% cloud, easy-to-use backup services

De backup-oplossingen van Dropsuite zijn 100% cloud-to-cloud: een gebruiker hoeft geen user-agent te downloaden of te installeren en doordat de user-agent volledig online werkt, is een backup niet afhankelijk van een systeem.

Cloud Backup for Office 365 

Met een dataopslag van slechts 30 dagen voor verwijderde bestanden, biedt Office 365 geen bescherming tegen data die per ongeluk of met opzet verwijderd of beschadigd wordt. Met Dropsuite Cloud Backup bescherm je alle Office 365 data in Exchange Online (e-mails, kalenders, contacten en taken), OneDrive, SharePoints en Team Sites.

Email Backup Office 365 en vergelijkbare e-mail services bieden maar een gelimiteerde mogelijkheid om e-mail-data te back-uppen. Met Dropsuite heeft u de bescherming die nodig is. Met Dropsuite maken we ongelimiteerd en met flexibele bewaartermijnen een back-up van alle waardevolle e-maildata, waaronder ook bestanden, bijlagen, kalenders en taken.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Terug naar boven