ZakelijkApple Specialisme

Op zoek naar een organisatie voor het beheer en consultancy van uw Apple producten ? … De integratie van Apple in Microsoft netwerken is ons specialisme

Uw Apple & Windows systemen in gecertificeerde handen. Omdat uw IT-netwerk het hart van uw onderneming is, is het van belang dat dit vlekkeloos blijft werken. Wij adviseren u frequent systeembeheer uit te laten voeren. U vermindert het risico op hoge kosten door stilstand en u houdt de snelheid van uw Apple & Windows systemen optimaal.

ICT-beheer is belangrijk voor goed functionerende computersystemen. Wij voorzien onze beheersklanten van zowel Windows als Apple support. Dit doen wij door middel van hulp op afstand en wanneer nodig gewoon bij u op locatie.
Het leveren van Windows en Apple Support vereist speciaal opgeleide beheerders. IT-PLAZA heeft deze speciaal opgeleide beheerders in huis. Zij zijn volledig gefocust op Windows systemen en Apple support.

De kennis van onze mensen wordt constant actueel gehouden. Hierdoor maakt het bijvoorbeeld niet uit of u nu met een wat ouder – of met een fonkelnieuw – besturingssysteem komt. Bij ons is op ICT-vlak altijd de juiste kennis aanwezig.

Apple Beheer en Support

IT-PLAZA is Apple Reseller en Apple Solution Expert voor bedrijven en instellingen. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis om bedrijven te adviseren met een passende oplossing.

Terug naar boven